Cum functioneaza

Cui ne adresăm

Specialiști, cadre didactice, tineri profesionisti și debutanti, someri, studenți.

Traseul CV-ului tău

Odată înscrisă în baza noastră de date, candidatura ta poate fi selectată la momentul apariției solicitărilor de recrutare, în funcție de optiunile și aptitudinile tale pentru un anumit post sau domeniu de activitate, cât și de profilul și numărul posturilor disponibile. Candidaturile astfel selectate sunt atent analizate, iar persoanele ce întrunesc cele mai multe criterii necesare pentru ocuparea postului vor fi contactate și invitate la un prim interviu de recrutare.

Interviul

Fiecare candidat are șansa de a-și pune în valoare potențialul și talentul. Pentru a asigura obiectivitatea procesului, fiecare candidat va fi invitat la minim o probă de selectie, pe care o va susține succesiv cu un consilier de resurse umane din cadrul IDRU și cu psihog specializat în pshihologia muncii. Interviul și testarea psiho-vocațională constituie un moment important de informare reciprocă și de evaluare a potențialului candidatului, potrivit competențelor stabilite pentru postul vacant.

Pentru a susține strategia ambitioasă de creștere economică prin resursa umană calificată, dezvoltăm o politică selectivă de atragere și recrutare de personal calificat. 

Pentru a fi inregistrat în baza de date a IDRU trimite CV-ul tău la adresa de e-mail: office@idru.ro

Atenție!!! Se iau in considerare doar CV model european care au atasat foto.