Consilieri vânzare – Constanța

Website PEEK CLOPPENBURG

Retailer îmbrăcăminte

CONSILIERI VÂNZARE (CONSTANȚA)

Pentru extinderea echipei noastre din Constanța căutăm: consilieri vânzăre, jumătate de normă.

Dumneavoastră oferiți clienților noștri o experiență unică de cumpărături! Sarcinile dumneavoastră variază de la aranjarea mărfii conform standardelor interne, la consilierea clienților. Mai mult decât atât, veți sprijini șeful de departament la controlul de intrare al mărfurilor, precum și în visual merchandising.

Aveți o pregătire în domeniul comercial sau de prestări servicii? Vă simțiți bine în domeniul modei și oferiți cu plăcere clienților sfaturi privitoare la stil și modă? Aveți deja experiență în vânzări?

Căutăm persoane cu o conduită prietenoasă, orientare către client, capacitate mare de atenție și aplecare naturală spre a ajuta oamenii. De asemenea, avem nevoie de oameni cu un nivel ridicat de angajament și spirit de echipă care să contribuie la succesul companiei noastre. Cunoștințele foarte bune de limba engleză sunt obligatorii, cunoștințe de limba germană reprezintă un avantaj.

Vă oferim posibilitatea de a deveni parte din povestea de succes a unei companii internaționale de modă și de a profita de experiența noastră!

V-am stârnit interesul?

Atunci așteptăm documentele dvs. convingătoare, inclusive o fotografie la adresa de e-mail: hk496@peek-cloppenburg.ro .

Aplica

captcha