Consilier vânzări – București

Website Peek & Cloppenburg

Comercializare articole îmbrăcăminte

CONSILIER VÂNZĂRI PEEK & CLOPPENBURG (BUCUREȘTI)

Eşti pasionat de modă? Alătură-te atunci unuia dintre cei mai mari şi dinamici retaileri de modă din Europa!

Numele Peek & Cloppenburg reprezintă competenţă în modă, inovaţie antreprenorială şi dezvoltare internaţională. Cu cele peste 100 de magazine şi peste 13.000 de angajaţi, suntem una dintre cele mai importante mărci din domeniul modei, fiind reprezentaţi în peste 15 tari.

Cerințe:

  • Căutăm persoane cu o conduită prietenoasă, orientare către client și capacitate mare de atenţie. De asemenea, avem nevoie de oameni cu nivel ridicat de angajament şi spirit de echipă care să contribuie la succesul companiei noastre. Cunoștinţele bune de limba engleză si cunostinţele de limba germană reprezintă un avantaj.
  • Dacă aveţi o pregătire în domeniul comercial sau de prestări servicii și vă simţiţi bine în domeniul modei oferind cu plăcere clienţilor sfaturi privitoare la stil şi modă atunci sunteți profil potrivit pentru a lucra în P&C.
  • Aveţi deja experienţă în vânzări? Atunci aveți un avantaj în fața celorlalți candidați.

Vă oferim posibilitatea de a deveni parte din povestea de succes a unei companii internaţionale de modă şi de a profita de experienta noastră!

Responsabilități:

  • Dumneavoastră oferiţi clienţilor noştri o experienţă unică de cumpărături!
  • Sarcinile dumneavoastră variază de la aranjarea mărfii conform standardelor interne de visual merchandising, la consilierea clienţilor.

Aplică acum: hs472@peek-cloppenburg.ro .

Aplica

captcha